În primul rând, înlătură mai departe alte fete de pe teritoriul tău! Ei bine, să fim serioși, cu excepția patului nefăcut, băii inestetice și vaselor murdare, în casa unui burlac există multe lucruri, pe care ar trebui să le camuflezi bine, sau să le ascunzi mai departe, dacă ai de gând să inviți la tine în ospeție fata ta nouă. 

Am compilat o listă cu lucrurile cele mai respingătoare, conform opiniei femeilor, care nu numai că-ți vor strica reputația, dar și o pot face să se retragă din apartamentul tău cât mai curând posibil.

Preparatele medicamentoase

Medicamentele împrăștiate pe masă, în stilul bunicii și bunicului, o vor împinge spre gândurile nu cele mai optimiste, să nu mai vorbim de dispoziția romantică. Prin urmare, în cazul în care a rămas prea puțin timp până la sosirea ei, primul lucru pe care trebuie să-l faci – ascunde medicamentele într-un loc inaccesibil pentru ea. Un mix din următoarele medicamente, cum ar fi sedativele, un unguent pentru herpes și pastile pentru diaree, te vor „descrie” nu din cea mai bună parte a personalității tale.

Biblioteca în toaletă

Poate că tu nu vezi nimic penal într-un set de cărți și reviste în toaletă, dar pentru femei acesta este un factor respingător. Ele nu înțeleg, cum poți citi încântător literatură în împrejurimea „aromelor” de toaletă. Crede-mă, chiar și lucrările academice ale celor mai luminoase minți ale universului nu-ți vor oferi un chic, deci găsește un loc pentru literatura ta în bibliotecă sau pe un raft de cărți, pentru că va fi mai bine, dacă ea nu va ști ( măcar pentru o vreme), că tu ești unul dintre fanii de a citi în toaletă.

Urmele altei femei

Femeile, ca și pisicile – sunt creaturi teritoriale. Lor le place foarte mult să lase urme pe teritoriul „său”, sub forma unui ruj, sau o periuță de dinți în baie, o mică bijuterie pe masa din dormitor. Chiar dacă vei susține, că aceste lucruri mici feminine aparțin surorii tale (nepoatei), femeia va face o concluzie fără echivoc – are un rival, ceea ce înseamnă, că tu nu ești sincer cu ea.

Galeria de portrete și abundența de oglinzi

Abundența de oglinzi și fotografii portret pot strica foarte mult imaginea ta în ochii ei. Astfel de elemente în cantități mari, o vor împinge spre ideea, că tu suferi de narcisism, cu toate consecințele care decurg din asta. Este mai bine să ascunzi toate acestea mai departe, fiindcă femeilor le este important să știe, că bărbatul este capabil să ofere dragoste și afecțiune, nu numai să absoarbă gratuit, alintându-se pe sine însuși.

Plantele ofilite în ghivece

Probabil cândva, cineva ți-a cadonat un cactus sau o muscată, iar tu ai pus planta pe un pervaz și după un timp ai uitat de ea. Desigur, pentru tine nu este nimic strașnic în asta și, în general, aceasta nu este o treabă bărbătească – de a planta flori. Însă pentru o femeie, această situație, când ea vede o floare „moartă”, produce un efect deprimant. Mai mult decât atât, unele femei cred astfel: dacă un bărbat nu este în stare să aibă grijă de o plantă, aceasta înseamnă, că el va fi rece și neatent în relații.

Greutățile, halterele și aparatele pentru antrenament prăfuite și abandonate

Aparatele pentru antrenament, care strâng praful în colț sau sunt folosite în alte scopuri casnice, la fel va fi mai bine să le ascunzi, până când domnișoara se află la tine acasă. Aceste elemente sunt pentru ea o dovadă directă, că tu ești leneș și ai un caracter slab.

Băuturile alcoolice tari

Ar fi mai bine să ascunzi de ochii ei curioși colecția ta de băuturi alcoolice. În cazul în care femeia este un vinificator cu experienţă, ea, desigur, va aprecia un Chardonnay din anul 1999, iar în caz contrar, ea s-ar putea gândi, că ești dependent de alcool, sau mai rău – un om, care ia mită sub formă de băuturi spirtoase.

Jucăriile din sex shop

Amenințarea ascunsă nu constă în jucăriile pentru adulți în sine, ci în aceea, că tu nu îi vei putea dovedi, că ai scos sex-jucăria din pachet chiar înainte de vizita ei. Fără cutie, lucrul este considerat deja utilizat și, prin urmare, ea va crede, că tu ai testat-o cu o altă fată.

Un alt pericol al jucăriilor de la sex shop constă în aceea, că tu nu știi cum va reacționa ea, atunci când le va vedea. Unele fete te vor considera, că ești aproape un maniac. Desigur, atunci când relația voastră va deveni mai încrezătoare și serioasă, ea va fi gata pentru o varietate de experimente sexuale, iar până atunci, ar fi mai bine să ții așa jucării în dulap.

Jucăriile obișnuite

Cele mai „periculoase” jucării – sunt cele moi. Bineînțeles, tu poți da vina pe sora ta sau pe rudele cu copii, care au venit în ospeție, însă logica feminină este construită astfel, încât ea va suspecta că ai o soție și copii, prezența cărora tu ai decis să o ascunzi. Această situație – este o lovitură sub centură la reputația ta de un gentlmen cuviincios.

Lucrurile, ce miros urât

Poți crea o iluzie vizuală de ordine, ascunzând în dulap șosetele murdare și lenjeria de pat nu prea proaspătă, poți acoperi cu un prosop de bucătărie vasele nespălate, dar mirosul neplăcut de la acestea nu-l poți masca nicicum. Multe femei pot accepta chiar cu înțelegere o ușoară dezordine în locuința unui burlac, însă, cu toate acestea, mirosul neplăcut acționează respingător, așa că ea va găsi o scuză pentru a fugi din apartamentul tău cât mai curând posibil.

Atunci când inviți o doamnă la tine în ospeție, ține minte, că logica feminină este semnificativ diferită de cea a bărbaților. Prin urmare, dacă dorești să faci o impresie bună cu perspectiva unei relații, atunci ți-ar prinde bine să muncești puțin pentru a elimina orice lucru, care ar putea să provoace vreo îndoială cu privire la viața sau purtarea ta. Crede-mă, dacă fata visurilor tale se grăbește să vină la tine, efortul tău nu va fi în zadar.