Mulți bărbați se confruntă cu artrita. Această boală este mai periculoasă decît ar părea la prima vedere. Adesea oamenii subestimă consecințele ei, nu se ocupă cu tratarea bolii. Este important ca cu primele simptome să se ia măsuri.

Cum să determinați dacă aveți artrită?

 • În timpul mișcării, persoana suferă de rigiditate și furnicături cu dureri.
 • Făcînd mișcări rapide ale brațelor, picioarelor, a spatelui articulațiile pocnesc.
 • În zonele afectate apar umflături, pielea poate deveni roșie.
 • Pot fi frisoane neîntemeiate, ridicarea temperaturii.
 • Dacă apăsați, articulația doare.

Dacă există cel puțin un semn din cele indicate, ar trebui să se înceapă imediat tratamentul. La urma urmei, artrita  –  un proces inflamator. Cu cît este oprit mai repede, cu atît mai repede va veni ușurarea.

Cauza durerii – subțierea cartilajului articular, modificări în ligamente și capsula articulară. Dacă nu luați măsuri, articulația se poate deforma. Atunci situația va fi mai greu de corectat.

Cu crema Osteoren, tratamentul durerilor articulare va fi cel mai eficient. Acest lucru se datorează mai multor motive. Înfluiența locală – cea mai bună, deoarece substanțele active a preparatului pătrund direct în țesutul afectat. Produsul este actual pentru formele acute și pentru cele cronice. Ușurarea apare instantaneu – de îndată ce componentele medicinale pătrund în sînge.

Osteoren pentru durere articulară – secretul în compoziția sa naturală

osteoren2

Compoziția include extract de aloe vera, musetel medicinal, gălbenele, ghiara-diavolului, coada-calului, alge marine brune, castan sălbatic. Aceste substanțe au un efect eficient asupra țesuturilor inflamate.

Proprietățile Osteoren:

 • oprește procesul inflamator;
 • elimină umflăturile, roșeața;
 • îmbunătățește circulația sîngelui;
 • restabilește țesuturile afectate;
 • întărește articulațiile;
 • dispar pocniturile, durerea, rigiditatea mișcărilor.

Preparatul producția europeană. Calitatea este confirmată de certificate și respectă standardele Europene. Ambajul cu volumul de 80 ml, este suficient pentru o lună-două de utilizare regulată (depinde de locurile afectate de artrită și de frecvența utilizării).

Osteoren unguent pentru articulațiile picioarelor și mîinilor – super efect într-un timp scurt

osteoren3

Crema nu are contraindicații, deoarece cea mai mare parte a compoziției sale sunt substanțe naturale. Se recomandă să fie utilizată o dată sau de două ori pe zi.Varianta optimă – seara înainte de a merge la culcare, aplicați produsul pe pielea uscată curățată, frecați. Crema are o consistență imponderabilă, deci nu va lăsa pete pe haine. Dimineața vă veți trezi fără durere, umflături și rigiditate.

Osteoren unguent pentru dureri de spate și șale – o modalitate simplă și profitabilă de a scăpa rapid durerea, de a restabili mobilitatea și modul de viață obișnuit în care disconfortul fizic nu își dictează condițiile sale.

Pentru un efect mai bun, se recomandă combinarea terapiei locale cu schimbare regimului alimentar –  includeți în meniu fructele de mare, citricele și legumele în formă proaspătă.

Utilizînd regulat timp de 4 săptămîni, chiar și forma cronică și avansată a artritei se poate vindeca.
★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★