Mulți bărbați cred, că viața de burlac – este timpul pentru o adevărată libertate de acțiuni. Și, în general, cuvântul „burlac”, nu este asociat mai mult cu statutul de bărbat necăsătorit, ci cu un mod liber de viață. Vii când vrei să acasă, faci ce vrei, și alte chestii de genul ăsta … Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu vine realizarea, chiar și ascunsă adânc în inimă, că această autonomie și independență este de fapt – singurătate. 

Există o serie de caracteristici, după care poți înțelege, că e timpul să renunți la viața de burlac, dacă nu vrei să devii un proscris fără adăpost.

  1. Patul tău este dublu sau este divizat în două jumătăți. Iar acest spațiu este ocupat nici măcar de un motan, ci de un laptop, reviste, gunoi de resturi de nuci și semințe.
  1. Trebuie menționat, că dacă a doua jumătate a patului a fost ”furat” de motan, acesta este, de asemenea, un semn de o viață de burlac de lungă durată.
  1. Când vine dimineața, tăcerea te presează, iar primul lucru pe care îl faci, o diluezi cu muzică, sunetul televizorului sau a calculatorului.
  1. Abia îți amintești ultima oară, când ai avut o cină clasică la masa din sufragerie.
  1. Nu mai ușor îți aduci aminte, când ultima dată ai mâncat mâncarea pregătită de tine de pe farfurie, și nu din tigaie (ceaun).
  1. Grăbindu-te dimineața la serviciu, tu poți încălța șosete diferite. Care este diferența? Oricum, nimeni nu va vedea.
  1. Burlacii înrăiți manifestă adesea narcisism excesiv și tendința de a face selfie în lift sau în baie.
  1. Când vine weekendul și prietenii tăi își petrec timpul său cu familiile lor, apare o dorință de o suna pe mama și de a vorbi cu ore întregi.
  1. Ai învățat demult numerele de telefon ale livrărilor fast food-uri și ai devenit un cumpărător regulat de produse semifinite din magazinele de alături.
  1. Semnul cel mai sigur al unei vieți prelungite de burlac – atunci când în casa ta începe să fie gospodar un spiriduș, tu nu-l vezi, dar șosetele și alte lucruri dispar undeva fără urme.

Dacă știi din propria experiență, ce îndeamnă un astfel de stil de viață, este timpul să îl „corectezi”. Crede-mă, dacă vei avea o parteneră frumoasă, aceasta nu înseamnă, că viața se va schimba într-o direcție negativă.

O femeie iubitoare va împărtăși cu tine hobby-urile tale și bucuriile, va accepta cu plăcere obiceiurile tale; iar dacă tu te vei îmbolnăvi, Doamne ferește, ea te va înconjura cu atenție și îngrijire, și te va ajuta să te însănătoșești cât mai repede. Nu e de mirare, că oamenii de știință susțin, că bărbații căsătoriți trăiesc mai mult decât burlacii. Această statistică se datorează anume atenției femeilor către partenerul său. Crede-mă, casta căsătoriților are mai multe avantaje și este nu mai puțin atractivă decât viața de burlac.